De nieuwe Dacia Duster

Body

Robuustheid, Comfort en Avontuur

Munsterhuis Dacia introduceert de nieuwe Dacia Duster 2024, waar jouw nieuwe avontuur begint. Deze robuuste en stijlvolle terreinwagen belichaamt de perfecte combinatie van kracht, comfort en avontuur. Of je nu de stad doorkruist of de ongebaande paden verkent, de Dacia Duster 2024 staat klaar voor elke uitdaging.

Nieuwe Dacia Duster

De bestuurder staat centraal

De Nieuwe Dacia Duster 2024 belooft een ideale combinatie te worden in robuustheid, comfort en avontuur. Ontworpen met de nieuwste technologische innovaties en een oog voor verfijning, zal deze Duster de lat hoger leggen voor SUV's in zijn klasse.

Nieuwe Dacia Duster interieur

Robuust design & Comfortabel interieur

Het externe ontwerp van de Dacia Duster 2024 straalt kracht en zelfvertrouwen uit. De kenmerkende grille, stoere lijnen en opvallende wielkasten geven de Duster een onmiskenbare uitstraling.

Stap in een wereld van comfort met het ruime en goed doordachte interieur van de Dacia Duster. Hoogwaardige materialen en ergonomisch design zorgen voor een plezierige rijervaring, of je nu kortere stadsritten maakt of lange reizen onderneemt.

Prestaties Dacia Duster

Prestaties Dacia Duster

De nieuwe Dacia Duster 2024 is uitgerust met geavanceerde technologische functies. Het touchscreen infotainmentsysteem, het navigatiesysteem en de connectiviteitsopties zorgen ervoor dat je altijd verbonden bent, waar je ook gaat.

Kies uit verschillende krachtige aandrijflijnen, waaronder de HYBRID 140, TCe 130, en ECO-G 100. Ervaar optimale prestaties en efficiëntie op elke rit.

Nieuwe Dacia Duster 4x4

Robuuste Offroad 4x4

Met zijn indrukwekkende offroad-capaciteiten biedt de nieuwe Dacia Duster een ongeëvenaarde rijervaring op elk terrein. Gebouwd met een 4x4 Terrain Control-transmissie en een bodemvrijheid van 217 millimeter (bij de 4x4-uitvoering), overtreft deze Duster de verwachtingen op ruw terrein. De diverse rijmodi, waaronder OFF-ROAD en SNOW, maken hem geschikt voor elke omgeving. Bovendien zorgen de aanrij- en afrolhoeken ervoor dat geen obstakel te groot is. Met een gecontroleerd afdalingssysteem blijft de bestuurder in volledige controle, zelfs bij steile afdalingen, en het All Road Info System geeft nuttige informatie tijdens offroad-ritten. De Duster is gebouwd voor de avonturier die verder durft te gaan.

Accessoires Dacia Duster

Accessoires voor elke gelegenheid

De nieuwe Dacia Duster is niet alleen gebouwd voor avontuur, maar ook voor personalisatie. Voor degenen die extra functionaliteit zoeken, is de Duster voorbereid op een volledig accessoirepakket. De Dacia Duster is, in navolging van de Dacia Jogger, geschikt voor het Sleep Pack, een eenvoudige 3-in-1-box met een tweepersoonsbed, klaptafeltje en opbergruimte. Het Sleep Pack maakt kamperen onder de sterren eenvoudig en betaalbaar. Daarnaast biedt de nieuwe dakdrager, met een draagvermogen tot 80 kg, extra ruimte voor outdoor-activiteiten. Bevestig hem moeiteloos aan de modulaire langsdragers voor nog meer avontuurlijke mogelijkheden.

Met deze accessoires ben je voorbereid op elke gelegenheid!

Duurzaam & betaalbaar

De Dacia Duster 2024 maakt het mogelijk om duurzaam en betaalbaar onderweg te zijn. Met hybride-aandrijflijnen zoals de Duster HYBRID 140 en de Duster TCe 130 biedt Dacia efficiënte en zuinige opties. De Duster HYBRID 140 maakt gebruik van geavanceerde technologie voor elektrisch rijden in stadsverkeer, terwijl de Duster TCe 130 met mild hybrid-technologie zorgt voor een responsievere rijervaring met verminderd brandstofverbruik. Ook de Duster ECO-G 100, met zijn LPG-motor, biedt een milieuvriendelijk alternatief met verminderde CO2-uitstoot.

Duurzaamheid is niet langer een luxe, maar een betaalbare keuze met de nieuwe Dacia Duster!

Blijf op de hoogte

Mis niks van de nieuwe Dacia Duster