Dacia: Klaar voor een duurzame toekomst

Body
Dacia Sandero Stepway

Bi-Fuel

Rij veilig en zuinig met de Dacia Bi-Fuel modellen. De voertuigen starten op benzine en schakelen vervolgens over op LPG (Liquified Petroleum Gas). U rijdt al voordeliger met een Bi-Fuel model vanaf 6.000 kilometer per jaar. De Bi-Fuel modellen zijn bovendien minder  schadelijk voor het milieu dan auto’s met een verbrandingsmotor. In het Bi-Fuel aanbod van Dacia vindt u de Dacia Duster en de Dacia Jogger.  De Dacia Duster is een perfecte auto voor liefhebbers van robuuste SUV’s. Liefhebbers van veelzijdige én comfortabele stationwagons kunnen hun hart luchten bij de Dacia Jogger. 

Dacia Spring

Elektrisch rijden

Dacia maakt elektrisch rijden toegankelijk. Sterker nog, de betaalbaarste elektrische auto op de markt is de Dacia Spring. Dit model is uitgerust met de beste elektrotechniek van Groupe Renault. Deze technologie bestaat al ruim tien jaar en wordt voortdurend verbeterd. De Dacia Spring is een compacte stadsauto. Dit model kenmerkt zich door de ruime zitplaatsen en de uitgebreide bagageruimte. De Spring is voorzien van moderne technologieën die rijden zowel veilig als gemakkelijk maken. Hierbij kunt u denken aan noodstopbekrachtiging, parkeersensoren en hill start assist. Kortom, u hoeft geen concessies te doen om te profiteren van de voordelen van een elektrische auto.

 

Dacia Manifesto conceptcar

Toekomstperspectief

De toekomst ziet Dacia duurzaam tegemoet. Recent is de Dacia Manifesto gelanceerd. Deze conceptcar dient als een verbindstuk tussen mens en natuur. Dacia ziet de Manifesto als een soort laboratorium om nieuwe ideeën te ontwikkelen en te verkennen. Het thema duurzaamheid speelt hierbij een belangrijke rol. De verwachting is dat Dacia in de loop der jaren het aanbod van geëlektrocuteerde auto’s verder zal uitbreiden.